cropped-logo_laminalt_50_50_cm
arajanlat@belteriajto.net

06302434305

Beltéri Ajtók Raktárról! Raktárról 5-8 munkanap alatt megkaphatod beltéri ajtódat! MDF ajtóink hosszú ideig díszíthetik az otthonodat. Bemutató ajtóinkat megtekintheted üzletünkben.

Az ajtólap alapanyaga az MDF, melynek nagy előnye, hogy görcsöktől és feszültségtől mentes, egyöntetű anyag, aminek nedvességtartalma is optimális. Így garantált, hogy ez a beltéri ajtó típus nem fog megvetemedni. Utólag szerelhető tokkal rendelkezik. A PVC felületének köszönhetően strapabíró és időtálló. A moduláris rendszer miatt többféle méretű falhoz kompatibilis. A toktoldó lehetővé teszi, hogy többméretű falvastagsághoz is (6 cm – 50 cm-ig) azonnal szerelhető legyen.

PVC fólia előnye:

Talán a legnagyobb előnyei a nedvességállóság és kopásállóság, egyszerű gondozás és a háztartási vegyi anyagokkal szembeni ellenálló képessége.

Ellenáll a hőmérsékleti változásoknak.
Nagy igénybevételek mellet is ajánlott, kisgyermekes családoknak, munkahelyen, irodában egyaránt.

A fólia nem fakul, nem öregszik, nem szárad el.

(60) 67-71*206 cm szükséges kávaméret
(67) 74-78*206 cm szükséges kávaméret
(80) 87-91*206 cm szükséges kávaméret
8-12 cm -ig állítható átfogó tok
A toktoldó lehetővé teszi, hogy többméretű falvastagsághoz is (6 cm – 50 cm-ig) azonnal szerelhető legyen.

84990ft/db Az ár tartalmazza az ajtólapot,zárbetétet,kilincset és az átfogó tokot.

A Mosonmagyaróváron megvásárolt beltéri ajtókat házhozszállítjuk és be is építjük az otthonodba, ha kéred.Ha Mosonmagyaróváron vagy környékén laksz akkor a felmérést is el tudjuk készíteni ingyen, ha nálunk rendeled meg az ajtódat.

Elegáns és Minőségi Beltéri ajtók.

Egy beltéri ajtóra ma már nem csak a funkcionalitása miatt gondolunk az otthonunk megtervezése során. Beltéri ajtó egy olyan eleme az otthonunknak, amely a benne található terek meghatározó részeit képezik, mint dizájn elem, mint funkcionalitás terén.Ezért fontos, hogy jól válasszuk meg beltéri ajtóinkat, hiszen ezek az elemek hosszú időn keresztül képezik otthonunk részét.Napjainkban számos típus és fajta kapható a piacon.A nálunk kapható ajtók már bizonyítottak, hiszen több ezer otthonban megtalálhatóak.

Mindez köszönhető a minőségnek és a megbízhatóságnak.

Cím: Mosonmagyaróvár, Erzsébet tér 11, 9200

Nyitvatartás: Hétfő – Szombat : 9:00 -17:00